Televisio

Koripallon seuraaminen Suomessa ei ole aivan yhtä helppoa kuin ulkomailla johtuen siitä, että koripallon suosio on vähäistä verrattuna muihin lajeihin. Varsinkin ilmaiskanavien puolella tilanne on heikko. Maksukanavat puolestaan mahdollistavat tarjonnan, joka tyydyttää suurimman osan korisfaneista.

Korisliiga

Kotimaista Korisliigaa näyttää tällä hetkellä URHOtv, jolla on sopimus liigan näyttämisestä vuoteen 2014 saakka. URHOtv tarjoaa koripallon lisäksi kattavasti esimerkiksi kotimaista jääkiekkoa ja jalkapalloa.

URHOtv on saatavissa antennikoteihin osana PlusTV-kanavapakettia. URHOtv:n saatavuutta kaapelitalouksissa kannattaa tiedustella omalta kaapelioperaattorilta. Kanava on saatavissa satelliittitalouksiin Canal Digitalin kautta.

NBA

Amerikkalaisen koripallon seuraajia miettien tilanne on parantunut huomattavasti, sillä CANAL+ on ottanut tarjontaansa mukaan NBA:n. Myös monet vedonlyöntiyhtiöt, kuten Unibet vedonlyönti on ottanut live-striimeihinsä yhä enemmän NBA-matseja. Canalin puolella pelejä näytetään yleensä kanavalla CANAL+ Sport2. Kanava on saatavissa joko suoraan Canal Digitalilta satelliittilähetyksenä tai oman kaapelioperaattorin kautta.

Jos asut antennitaloudessa, ei kannata hätääntyä jäävänsä ulkopuolelle. Maxivision tarjoaa internetin välityksellä toimivaa digiboksia, johon CANAL+:n saa hankittua. Pelit voit näin katsoa kätevästi omalta kotisohvaltasi ilman satelliittilautasta tai kaapelitelevisiota. Maxivisionin paketin hyvänä puolena on se, että tilausta ei tarvitse tehdä määräaikaiseksi, vaan sen voi peruutta esimerkiksi NBA-kauden päätyttyä.

Linkit

Canal Digital – URHOtv ja CANAL+ satelliittivastaanottimen kanssa
Maxivision – CANAL+ internetin välityksellä televisioon
PlusTV – URHOtv antennitalouksiin